Слухове за любов се носят около Одел Бекъм-младши и Ким Кардашиян

...
Слухове за любов се носят около Одел Бекъм-младши и Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Във връзка ли са? Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши заедно на рождения му ден

Слухове за обич се носят около Одел Бекъм-младши и Ким Кардашиян от лятото насам. Но до момента в който двойката не спираше да си поддържа връзка цяла нощ на тържеството за 31-ия му рожден ден в понеделник вечерта, източник сподели, че това е било чисто платонично. 

Kim Kardashian attends Odell Beckham Jr.’s birthday party amid dating rumors.

Full story:
— Complex (@Complex)
След премиите CFDA — известни още като „ Оскарите на модата “ — в Музея по естествена история в Ню Йорк, тълпата от модели, в това число Емили Ратайковски, Ашли Греъм, Уини Харлоу и Лори Харви, се насочиха към центъра на града празненство по случай рождения ден на спортиста.

Kim Kardashian wears plunging black leather look to Odell Beckham Jr. birthday party amid dating rumors
— Page Six (@PageSix)
„ Кардашиян и Бекъм разговаряха цяла нощ с магната на Fanatics Майкъл Рубин “ , сподели източникът.  „ Бяха тримата дружно. Изобщо не изглеждаше флиртуващо. “ 

Още през септември се заприказва, че 42-годишната звезда от „ Кардашиан “ и Бекъм „ са излизали повърхностно “ след раздялата му с приятелката му Лорън „ Лоло “ Ууд.

Kim Kardashian and Odell Beckham Jr. huddle inside his birthday bash
— Page Six (@PageSix)
Междувременно източникът сподели, че поканите за празненството на Бекъм са провокирали разнопосочни реакции. На гостите бил изпратен " противен букет от оранжеви карамфили с записка, в която написа, че Одел чака с неспокойствие да ги види ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР